Наш девіз – “Флористика з любов’ю!” і це не просто слова. Ви завжди можете це відчути в наших роботах, які ми збираємо для Вас з усією душею.

Чому ЕлітБукет?

  • Професіоналізм наших флористів, які вміло поєднують кольори, фактури, форми та пропорції. Це велика праця, яка необхідна, щоб Ваш букет був найкрасивіший.

  • У нас є нова кваліфікація – флорист-психолог! З чим це пов’язано, і в чому перевага? Чим точніше ви опишете привід, ситуацію або людину, якій ви підносите букет, тим ідеальніше він буде підходить і відповідати поставленому завданню. Усі ваші побажання будуть максимально враховані. Якщо ви точно знаєте, що одержувач не любить, припустимо лілії, а вам придивився букет в якому вони є присутніми, флорист їх замінить на інші відповідні квіти. А якщо, навпаки, у одержувача є улюблені квіти, їх з легкістю додасть у будь-який букет. Так само, можна поміняти упаковку/коробку/оформление на ваш смак.

  • Ви завжди можете підібрати букет на будь-який бюджет. Це може бути як невелика коробочка для маленької принцеси, а може бути Вам треба підкорити чиєсь серце, і потрібна буде найбільша коробка в місті(тим більше наші коробочки дійсно досягають неймовірних масштабів, найбільша на сьогодні це 50 см в діаметрі. вагою понад 10 кг на найважливіші приводи). А з нашим індивідуальним підходом до кожного клієнта ми можемо зібрати вподобаний букет на будь-який бюджет: меншим, більшим або із заміною деяких кольорів.

  • Ми божевільні любителі новинок і активно стежимо за трендами у світі флористики, а найкращі потрапляють в наш магазин. ЭлитБукет новатори у сфері оформлення букетів і різних варіантів композицій від нестандартних форм коробочок до букетів у формі однорогів. Так що, якщо ви любите дивувати, то оціните наш асортимент.

  • Різноманітність наших квітів включає виробників від Харкова до Еквадору. Байєр нашої компанії завжди відшукає квіти з кращим співвідношенням ціни і якості на аукціонах Голландії, тому вибір флори на вітрині вражає.

  • Основною нашою перевагою є – оперативність: доставка протягом 2-х годин з моменту підтвердження замовлення, складання при вас букета від 30 хвилин до години. Вирішальну роль швидкого виконання замовлення грає, що ми володіємо великим приміщенням з холодильним обладнанням, завдяки якому у нас більшість позицій завжди є в наявності.